Acest desen de folclor urban poate fi gasit la Muzeul Taranului Roman. El se adreseaza cu precadere publicului feminin, insa locul in care este expus il face accesibil doar anumitor exponenti ai genului masculin.
Dihotomia trup-suflet, alb-negru, linie-suport este ingemanata in simbolistica la care nu a facut rabat autorul anonim (pana acum). Nu este nicio enigma, este rezultatul unui univers al cunoasterii naturii umane. Este pilonul care sta la baza creatiei fiecaruia dintre semenii nostri. Inima se afla in centrul vietii, chiar la sursa ei. Este acolo unde viseaza sexul frumos ca ar trebui sa fie insa atunci cand se exprima transpare doar dragostea. Inteligenta se poate observa in ochi. Orientarea de la stanga la dreapta sugereaza permanenta evolutie, o privire optimista in viitor: a se observa satisfactia ce se poate intui prin arcul de cerc de sub ochiul stilizat cu atata maiestrie.
Echivocul este spulberat de titlul inscris chiar de autor: 'cheia soul'. Adica cheia sufletului. Nici ca se putea mai multa inaltare a spiritului. Tinerii trebuie ca au inteles mesajul si trebuie sa daruiasca acest rasfat partenerilor lor care nu au ajuns sa vada aceasta lucrare, care nu inteleg aceasta lucrare, care trebuie sa guste aceasta lucrare.
Ma vad obligat sa restitui si sexului frumos imaginea, inregistrarea unui moment de care sunt private. Lasati curiozitatea sa va conduca mainile cate 'inima' din centrul creatiei, pe o muzica condusa in cheia sufletului (soul).